DSC03646 red De organiska bokhögarna

Bokhögar är organiska, växer som de vill, uppstår plötsligt, bara finns där. I soffan ligger just nu den här högen med tyskt/franskt/engelskt som räddades från sambons gamla kartonger.

DSC03645 red De organiska bokhögarna

På soffbordet ligger Pojkarna som jag konstigt nog kom av mig med men har börjat läsa igen. Under den ligger en bok jag fick i present där man fyller i en uppgift om sitt liv varje dag. Känns nästan lite terapeutiskt.

DSC03639 red De organiska bokhögarna

Vid datorn ligger Flickorna som det ju är rec.dag för idag.

DSC03640 red De organiska bokhögarna

Vid datorn ligger även den här märkliga högen bestående av två dagböcker, en skrivbok, två tyska barn/ungdomsböcker och Sylvia Plath(!)

DSC03643 red De organiska bokhögarna

På bänken i hallen ligger de här två som väntar på att komma tillbaka till bibblan.

DSC03641 red De organiska bokhögarna

Där ligger även den här högen med Om jag var din tjej som jag precis lånat, sen Färjan och Du som jag tog ur ett bokskåp i somras och så det lilla tysk-svenska lexikonet. Och nej, jag har inte placerat dit den där elkontakten, den låg där 🙂