IMG 1819 819x1024 En barnslig Madame

Idag gick vågorna tillräckligt höga för att vi skulle akta oss för att hoppa i. Men vilka stränder Korsika bjuder på, fina och ibland helt ensliga med bara få besökare.

Annars, en stor skillnad mot när jag bodde i Frankrike för mer än tio år sen är att jag plötsligt blivit “Madame”. Kan inte alls identifiera mig med det, det låter så gammalt 🙂 Hemma visar jag ju fortfarande leg på systemet och jag är den enda vuxna som kommer till stranden bärandes på en gigantisk badring (till mig själv). Jag är alldeles för barnslig för att kallas “Madame”!

En iakttagelse  är annars att på radion spelas fortfarande samma Jean-Jacques Goldman-låtar och samma kassa remixer av engelska låtar där man slängt in lite partier på franska, haha!

Men, jag gillar det ändå. Och nu börjar jag bli lite varmare i kläderna v g franskan också 🙂