Fästis Fästisar och läsplaneringFredagens fråga hos Annika tycker jag påminner lite om den förra. Den här gången var frågan om man har läsplanerat något för året. Jag skrev ju förra gången att jag inte har några läslöften, jag har liksom inte orkat ta tag i att kolla in vilka böcker som kommer till våren eller rannsaka mig själv ordentligt vad jag vill läsa av sådant som redan finns. Förut brukade jag göra listor som jag fyllde på i ett block. Den enda mycket ogenomtänkta listan jag har just nu är en fästis på datorskrivbordet där jag ibland skriver upp någon bok för att inte glömma bort att jag ev. vill läsa den. Just nu ser den ut som på bilden, vilket inte alls betyder att jag kommer att läsa dessa böcker överhuvudtaget under året, men de finns där i vilket fall som helst. Vissa vet jag att jag absolut kommer att läsa, andra kanske.