DSC 0577 red Post Korsika Depression

När jag under några år jobbade på turné om somrarna, var borta flera månader i sträck, besökte många olika städer både i Sverige och utomlands, kändes det alltid märkligt framåt hösten när jag kom hem. Lite på skoj, lite på allvar brukade vi som var med säga att vi led av PTD – Post-Tour-Depression. En slags av tomhet efter intensiva månader av möten och upplevelser och intryck, där man ständigt var omgiven av människor. Och så plötsligt ensamheten hemma i lägenheten. Visserligen jätteskönt också, men ganska snabbt bara en känsla av tomhet.

Lite så känner jag efter Korsika, lite PKD – Post-Korsika-Depression. Det var svårt att lämna Korsika och jag vet att det beror på en rörig blandning av faktorer, som jag inte tänker reda ut här. Men jag tänker bjuda på lite Korsika-inlägg så snart jag landat lite mer här hemma 🙂