Läsresan

en blogg om böcker (mest)

Se där, jag bloggade just utan att vara ett dugg inspirerad

Göra eller inte göra konstgjord andning på den här bloggen? Nej, den här gången gör jag det inte eller jo förresten! Nu kände jag visst en millisekunds inspiration, jag gör det!

Typ lite så känner jag inför bloggandet just nu. Har tänkt i flera veckor att jo men nu, nu kommer den! Blogglusten rullar in, nu ska jag fånga den och så viftar jag lite lealöst med armarna och lyckas bara fånga luft.

Men så träffade jag Kerstin på Skrivarpodden och pratade lite med henne och fick lite nyinspiration kring hela den här bok- och skrivgrejen. Hon lade fram några biljetter till Bokmässan som lockbete utifall jag skulle ångra mig och välja att åka. Och då kände jag ännu mer hur kul det är och hur det hänger samman med den här bloggen ändå.

Och se där! Har just skrivit ett inlägg helt utan att vara inspirerad! Det går tydligen det med.

2 Comments

  1. jag tycker du är grym som kämpar på! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

*

© 2017 Läsresan

Theme by Anders NorenUp ↑

© 2010-2017 Läsresan All Rights Reserved -- Copyright notice by Blog Copyright