Steglitsan 1 Sortering och självreflektionJag har sorterat lite bland böcker jag skrivit om här på bloggen. Nu hittar man dem även under flikarna Barnböcker, Ungdomsböcker och Romaner ovan. Såklart jättesvårt att dela in vissa, men det får vara så här just nu. Räknade till att jag har skrivit om 24 barnböcker, 17 ungdomsböcker och 54 romaner. Känns konstigt nog så lite med tanke på att jag tycker jag skriver om böcker hela tiden.

Inför vissa av de tidigare böckerna jag skrivit om känner jag lite som inför gamla dagböcker. Jag vill inte riktigt läsa. Jag vet att jag ibland varit krass och hård och jag kanske ångrar det nu. Det känns som att jag nu tänker mer på författaren bakom. Jag vill gärna säga ärligt vad jag tycker, men jag vill inte såra någon. Men det är en svår balans. För mig är det en av anledningarna att jag bloggar, att få formulera för mig själv hur jag upplever en text och en berättelse, och få tänka kring varför jag tycker något är bra eller inte. Det är ju så intressant!

Steglitsan är förresten en bok jag gärna vill skriva om! Den läste jag ju dessutom med sambon och det var så kul att få dela den fantastiska läsupplevelsen med någon.